Jäsenasiat

Jäsenasioidenhoitaja tiedottaa:

Jotta jäsenyytesi pysyy ajan tasalla otathan yhteyttä, jos:

• Nimesi tai osoitteesi muuttuu
  • Vaihdat työpaikkaa tai ammattinimikettä
  • Jäät eläkkeelle tai osa-aikaeläkkeelle
  • Jäädessäsi työttömäksi etkä ole oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan
  • Jos ansiosidonnainen päiväraha loppuu ja jäät KELA:n päivärahalle
  • Jäädessäsi äitiys-/isyyslomalle tai hoitovapaalle
  • Mennessäsi siviili/asepalvelukseen
  • Aloitat opiskelun
  • Kun jäät pitkälle sairauslomalle, etkä saa sairausajan palkkaa
  • Kun otat palkatonta työlomaa, virkavapautta yms.

Muistathan pitää jäsenkorttisi aina mukana, sillä se sisältää myös vakuutusturvan.
Jäsenen velvollisuus on itse huolehtia, että jäsenyys on kunnossa!
Yhdistyksemme kotisivut: http//espoo197.jhlyhdistys.fi

MUISTATTEHAN MYÖS käydä rekisteröitymässä JHL 24h palveluun osoitteessa www.jhl.fi
sivuilla on ohjeet rekisteröitymiseen. Palvelussa jäsen voi itse tehdä muutoksia, jos elämäntilanteessa tapahtuu muutoksia, esim osoite tai sukunimi vaihtuu. Jäsenmaksuvapautukset voi myös itse hoitaa sitä kautta.

Jäsenen kannattaa päivittää tietonsa aina, kun on aihetta, näin saamme rekisteriin ajantasaista
tietoa esim. eri ammattiryhmien/nuorten ja eläkeläisten määrästä ja näinollen voimme käyttää tietoja
hyväksemme erilaisten tapahtumien suunnittelussa sekä tietenkin liittotasolla isompiinkin asioihin.

Otathan minuun yhteyttä, jos on kysyttävää, selvitellään asioita yhdessä.  email:  maiju.veikkolainen@gmail.com
ja puh. 050-5508806. Voit myös jättää ääni tai tekstiviestin, niin otan yhteyttä.

Ystävällisin terveisin,
Maiju Veikkolainen